WIJ STIMULEREN ONDERNEMERSCHAP

Je kunt bij ons terecht voor alles wat met ondernemerschap te maken heeft.

Social enterprise

Wij helpen startende ondernemers. Wij krijgen energie van nieuwe concepten, ideeën of dromen.

We hebben een team van professionals klaar staan die jou met ieder vraagstuk verder kan helpen. Of het nou gaat om de oprichting van je bedrijf of financieringsvraagstukken. Van marketing gerelateerde werkzaamheden tot duurzaamheid.  

Wij zijn zelf ook ondernemers en gaan dus ook graag op deze manier met je in gesprek. Wij houden niet van standaard formules. Ieder persoon en ieder bedrijf is anders en doet het op zijn of haar manier. Daarom houden wij van een persoonlijke aanpak en vinden wij maatwerk belangrijk.

Al jaren dragen wij ook ons maatschappelijk steentje bij. Zo zijn wij trotste partner van het Ondernemersakkoord Midden Brabant en de Bart de Graaff Foundation. En in het kader daarvan hebben wij in 2019 besloten om zelf ook een Foundation op te richten. Lees hier meer over de Foundation.

 

In 2010 begon mijn eigen avontuur als ondernemer. We richtten het bedrijf Smarter op om ondernemers te helpen en te ontzorgen.

Maar als je net je KVK nummer voor de eerste keer binnen hebt, dan is het vrij ambitieus om andere ondernemers uit te gaan leggen hoe het werkt. Gelukkig wisten wij vooraf al dat dit niet de manier zou zijn.

Inmiddels ruim 11 jaar aan ervaring verder en verschillende bedrijven succesvol opgericht en begeleid, kunnen we nu volmondig zeggen dat wij iedere ondernemer verder kunnen helpen.

We kijken er naar uit om jouw verhaal te horen en ik kom graag met je in contact!

Met vriendelijke groet,

Rob Haenen

Oprichter van Smarter.nl