WIJ STIMULEREN ONDERNEMERSCHAP

Je kunt bij ons terecht voor alles wat met ondernemerschap te maken heeft.

Over Smarter

Smarter is de partner voor ondernemers. Bestaande uit een team met verschillende expertises ontzorgen wij ondernemers in zijn totaliteit. 

Ondernemers laten doen waar zij goed in zijn 

Wij geloven in de kracht van doen waar je goed in bent. Als ondernemer komen er naast de hoofdtaak, daar waar de passie van een ondernemer ligt, veel randzaken bij. Dit zijn zaken waar je niet mee bezig wilt zijn. 

Wij zijn er voor die ambitieuze ondernemers die zich niet bezig willen houden met randzaken, maar juist dat willen doen waar hun hart ligt. Bij ons kun je terecht voor alles wat met deze randzaken te maken heeft. 

Geen onnodig ‘gefaalde’ ondernemers meer

Ervaring leert dat iedereen zich kan inschrijven als ondernemer, maar dat wat er daarna allemaal gevraagd én ongevraagd op een ondernemer afkomt, is veel. Wij zijn er om de tijd te nemen, de zaken goed uit te leggen en je als ondernemer hierin mee te nemen. Ons doel is om de ondernemer te ontzorgen en te begeleiden

Maatschappelijk

Al jaren dragen wij ook ons maatschappelijk steentje bij. Zo zijn wij trotste partner van het Ondernemersakkoord Midden Brabant en de Bart de Graaff Foundation. En in het kader daarvan hebben wij in 2019 besloten om zelf ook een Foundation op te richten. Meer lezen over onze maatschappelijke bijdrages? Lees hier verder

Rob Haenen
Rob Haenen - Finance
Kevin
Kevin Evers - Development & IT
Maud van de Wetering
Maud van de Wetering - Magazine
no picture
Mike Leijten - Webdeveloper
Thom
Thom van den Broek - Webdeveloper
Henriette
Henriëtte Robben - Gastvrouw
no picture
Jaimy Villares - Webdeveloper
no picture
Jouw naam hier? - Administratie