WIJ STIMULEREN ONDERNEMERSCHAP

Je kunt bij ons terecht voor alles wat met ondernemerschap te maken heeft.

Over Smarter

Smarter is de partner voor (startende) ondernemers. Bestaande uit een team met verschillende expertises ontzorgen wij ondernemers in zijn totaliteit. 

Ondernemers laten doen waar zij goed in zijn 

Wij geloven in de kracht van doen waar je goed in bent. Als ondernemer komen er naast de hoofdtaak, daar waar de passie van een ondernemer ligt, veel randzaken bij. Zeker voor een startende ondernemer zijn dit dingen waar je niet mee bezig wilt zijn. Wij zijn er voor die ambitieuze ondernemers die zich niet bezig willen houden met randzaken, maar juist dat willen doen waar hun hart ligt. Bij ons kun je terecht voor alles wat met deze randzaken te maken heeft. 

Ook Smarter begon ooit als een droom 

Omdat wij ruim 12 jaar geleden gestart zijn als ondernemers, weten wij als geen ander hoeveel erbij komt kijken. We gaan daarom dan ook graag vanuit deze invalshoek met de (startende) ondernemer in gesprek. Wij houden van een persoonlijke aanpak en gaan samen met de ondernemer werk maken van zijn of haar droom. 

Geen onnodig ‘gefaalde’ ondernemers meer

Ervaring leert dat iedereen zich kan inschrijven als ondernemer, maar dat wat er daarna allemaal gevraagd én ongevraagd op een ondernemer afkomt, is veel. Wij zijn er om de tijd te nemen, de zaken goed uit te leggen en je als ondernemer hierin mee te nemen. Ons doel is om de ondernemer te ontzorgen, te begeleiden, maar ook te laten begrijpen waarom zaken in Nederland op een bepaalde manier geregeld zijn. Te denken aan administratieve taken, belastingen, (online) marketing en meer. Als ondernemer heb je niet overal een antwoord op. En juist dat is het moment om ons in te schakelen.

Maatschappelijk

Al jaren dragen wij ook ons maatschappelijk steentje bij. Zo zijn wij trotste partner van het Ondernemersakkoord Midden Brabant en de Bart de Graaff Foundation. En in het kader daarvan hebben wij in 2019 besloten om zelf ook een Foundation op te richten. Lees hier meer over de Foundation.

Over Ondernemen

Ons avontuur

In 2010 begon mijn eigen avontuur als ondernemer. We richtten het bedrijf Smarter op om ondernemers te helpen en te ontzorgen.

Maar als je net je KVK nummer voor de eerste keer binnen hebt, dan is het vrij ambitieus om andere ondernemers uit te gaan leggen hoe het werkt. Gelukkig wisten wij vooraf al dat dit niet de manier zou zijn.

Inmiddels ruim 12 jaar aan ervaring verder en verschillende bedrijven succesvol opgericht en begeleid, kunnen we nu volmondig zeggen dat wij iedere ondernemer verder kunnen helpen.

We kijken er naar uit om jouw verhaal te horen en ik kom graag met je in contact!

Met vriendelijke groet,

Rob Haenen

Oprichter van Smarter.nl

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Ons team

Rob Haenen
Rob Haenen - Finance
Kevin
Kevin Evers - Development & IT
Maud van de Wetering
Maud van de Wetering - Magazine
no picture
Mike Leijten - Webdeveloper
Thom
Thom van den Broek - Webdeveloper
Henriette
Henriëtte Robben - Gastvrouw
no picture
Jaimy Villares - Webdeveloper
no picture
Jouw naam hier? - Administratie