INVESTMENTS

Wij investeren in mensen, met tijd

Smarter Investments

Ons doel is om dromen, ideeën en concepten te realiseren die anders nooit mogelijk zouden zijn geweest wegens gebrek aan tijd of geld.

Ben je op zoek naar een investering om jouw organisatie een boost te geven of om een extra partner aan boord te krijgen? Laat het ons weten en wij gaan met ons team of samen met onze community op zoek naar een geschikte investeerder voor jouw organisatie.

We kijken uit naar jouw droom, idee of concept.

Rob en Nick

Rob en Nick Smarter

Startkicker

Het doel van Startkicker: dromen, ideeën en concepten realiseren die anders nooit mogelijk zouden zijn geweest wegens gebrek aan tijd of geld.

Startkicker is het nieuwe concept waar founders (bedenkers en ontwikkelaars) van nieuwe concepten hun behoeften aan capaciteiten kunnen delen, of het nu gaat om diensten, vaardigheden of materialen, binnen een vertrouwde community van investeerders, professionals en ondernemers.

Bij Startkicker, dat ook online te vinden zal zijn via de Smarter Community, kunnen ondernemers de capaciteiten en fondsen vinden die ze nodig hebben om hun business of project te realiseren in ruil voor een “kicker” in hun organisatie of project. Startkicker brengt vraag en aanbod samen op een innovatieve manier om nieuwe projecten en concepten van de grond te krijgen.

Kicker: een aandeel of andere vorm van beloning in de organisatie of het project in ruil voor geleverde capaciteiten. Combinatie met arbeidsbeloning is mogelijk.

Capaciteiten: capaciteit die benodigd is voor het concept in uren, diensten of materiaal. Combinatie met geld is mogelijk.

“Startkicker haalt de last weg van het vinden van fondsen, die je uiteindelijke toch weer moet uitgeven aan de inkoop van capaciteiten. We matchen direct jouw vraag met aangeboden capaciteiten en kunnen zo sneller een deal maken”

Waarom zou je deelnemen?:

  • Met het Startkicker-programma loopt het nieuwe concept (de organisatie of het project) geen (nieuwe) schulden op.
  • We nemen de last weg van het vinden van fondsen (die je uiteindelijk toch weer uitgeeft aan inkoop van capaciteiten).
  • De toewijding van degenen die aan boord van het project worden gebracht, zal aanzienlijk hoger zijn, omdat zij een aandeel en een gevestigd belang in de organisatie zullen hebben.
  • Omdat het gemakkelijker is, is het aantal concepten dat wordt gerealiseerd veel hoger zijn.
  • Het is een alternatieve vorm van het invullen van vacatures (behoefte aan capaciteiten).
  • Succesvolle gerealiseerde concepten leveren nieuwe banen op.