POWER BI

Maatwerkoplossingen

Ontvang maatwerkoplossingen voor Power BI, perfect afgestemd op jouw behoeften.

Naast onze standaard Power BI-rapportages bieden we ook maatwerkoplossingen die volledig kunnen worden aangepast aan de specifieke vereisten van jouw organisatie. We begrijpen dat elk bedrijf unieke processen en systemen heeft. Daarom kunnen onze experts Power BI-rapportages ontwikkelen die naadloos integreren met de bestaande systemen en software die je al gebruikt.

Verschillende systemen

Of het nu gaat om het maken van koppelingen met je boekhoudsoftware, CRM-systemen, ERP-systemen of andere interne systemen, onze maatwerkoplossingen stellen je in staat om een overzicht te krijgen van je bedrijfsgegevens. Door de integratie van verschillende systemen kunnen we de juiste gegevensbronnen combineren en waardevolle inzichten genereren die je kunnen helpen bij het nemen van strategische beslissingen.

Systemen waar wij onder andere mee koppelen:

Exact
Twinfield
AFAS software
Snelstart
King Software
Accountview business software visma
Accountancy Gemak
Visma Nmbrs
Loket.nl
Office365
BudgetLab

Contact

Ons ervaren team van ontwikkelaars en consultants staat klaar om jouw specifieke vereisten te begrijpen en op maat gemaakte Power BI-rapportages te creëren die voldoen aan jouw unieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden van maatwerkoplossingen voor Power BI te bespreken en de volledige potentie van je bedrijfsgegevens te benutten.