POWER BI

Maatschappelijk Dashboard

Toelichting:

Financieel Dashboard 

In één overzicht en realtime jouw belangrijkste cijfers. Dagelijks geupdate.

Omzet 

Ontdek snel en overzichtelijk hoe je omzet zich ontwikkelt met behulp van ons krachtige Power BI-rapport. Volg de trends, identificeer groeimogelijkheden en neem datagestuurde beslissingen om je omzet te optimaliseren.

Begroting 

Houd grip op je financiën door een duidelijk beeld te hebben van je begroting met ons Begrotingsrapport in Power BI. Vergelijk geplande uitgaven en inkomsten met daadwerkelijke cijfers, identificeer afwijkingen en neem tijdig actie om je financiële doelen te behalen.

Resultaat 

Krijg inzicht in je bedrijfsresultaat met ons Resultaatrapport in Power BI. Analyseer winst, verlies en marges op een visuele en begrijpelijke manier. Identificeer trends en factoren die van invloed zijn op je resultaat en stuur proactief bij om je bedrijfsprestaties te verbeteren.

Resultaat per kostenplaats 

Begrijp de prestaties van je kostenplaatsen met ons Power BI-rapport over Resultaat per kostenplaats. Ontdek welke kostenplaatsen het meest bijdragen aan je resultaat en identificeer mogelijkheden voor kostenoptimalisatie.

Debiteuren overzicht 

Houd grip op je openstaande debiteuren met ons overzichtelijke Debiteurenrapport in Power BI. Volg de betalingsstatus van klanten, identificeer risico’s en neem tijdig maatregelen om je cashflow te verbeteren.

Ontdek de mogelijkheden van Smarter’s Power BI-rapportages 

Wil je meer weten over de krachtige rapportages die wij bieden? Bovenstaande rapportage is er al vanaf 39 euro per maand. 

We bieden ook maatwerkoplossingen die volledig aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Neem daarvoor contact met ons op via ons contactformulier, live chat of stuur ons een mail.