POWER BI

Financieel Dashboard

Financiële inzichten

Een financieel dashboard in Power BI zorgt voor een duidelijk overzicht van jouw financiële gegevens. Haal waardevolle inzichten uit je data en maak beter onderbouwde beslissingen. Met ons financieel dashboard heb je jouw belangrijkste cijfers in één overzicht en realtime. Dagelijks up-to-date.

Besluitvorming

De visualisaties en rapportages zijn flexibel aan te passen op basis van specifieke gegevens en de behoefte van jouw bedrijf. Maak snel en betere beslissingen op basis van actuele data en krijg gemakkelijk toegang tot de informatie die je nodig hebt.

Deze financiële rapportage is al verkrijgbaar vanaf 39 euro per maand. 

Financieel Dashboard

Hieronder krijg je al een inkijkje in het financieel dashboard. Klik er doorheen om te zien hoe het interactieve dashboard werkt. Onder dit financieel dashboard vind je de bijbehorende toelichting.

Toelichting:

Financieel Dashboard 

In één overzicht en realtime jouw belangrijkste cijfers. Dagelijks geupdate.

Omzet 

Ontdek snel en overzichtelijk hoe je omzet zich ontwikkelt met behulp van ons krachtige Power BI-rapport. Volg de trends, identificeer groeimogelijkheden en neem datagestuurde beslissingen om je omzet te optimaliseren.

Begroting 

Houd grip op je financiën door een duidelijk beeld te hebben van je begroting met ons Begrotingsrapport in Power BI. Vergelijk geplande uitgaven en inkomsten met daadwerkelijke cijfers, identificeer afwijkingen en neem tijdig actie om je financiële doelen te behalen.

Resultaat 

Krijg inzicht in je bedrijfsresultaat met ons Resultaatrapport in Power BI. Analyseer winst, verlies en marges op een visuele en begrijpelijke manier. Identificeer trends en factoren die van invloed zijn op je resultaat en stuur proactief bij om je bedrijfsprestaties te verbeteren.

Resultaat per kostenplaats 

Begrijp de prestaties van je kostenplaatsen met ons Power BI-rapport over Resultaat per kostenplaats. Ontdek welke kostenplaatsen het meest bijdragen aan je resultaat en identificeer mogelijkheden voor kostenoptimalisatie.

Debiteuren overzicht 

Houd grip op je openstaande debiteuren met ons overzichtelijke Debiteurenrapport in Power BI. Volg de betalingsstatus van klanten, identificeer risico’s en neem tijdig maatregelen om je cashflow te verbeteren.

Ontdek de mogelijkheden van Smarter’s Power BI-rapportages 

Wil je meer weten over de krachtige rapportages die wij bieden? Bovenstaande rapportage is er al vanaf 39 euro per maand. 

We bieden ook maatwerkoplossingen die volledig aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Neem daarvoor contact met ons op via ons contactformulier, live chat of stuur ons een mail.