ACADEMY

Wij investeren in mensen, met tijd

De Academy

Elke (startende) ondernemer kent spannende momenten. Het pitchen van jouw idee of droom, je eerste afspraak en het maken van de eerste factuur. Onzekere en spannende momenten zijn inherent aan ondernemen. Maar het mooie aan onzekerheden is dat ze vaak met de juiste hulp omgebogen kunnen worden naar zekerheden.

Of je nu als starter met een wereld idee zit en niet weet hoe je überhaupt je bedrijf start of dat je al een tijdje ondernemer bent maar nog onzeker bent over de next step.

Wij zijn er voor jou, samen met jou!

Wat doen wij?

De Smarter Academy verzorgt trajecten voor alle (startende) ondernemers met een droom of idee. Er kan gekozen worden voor een ondernemerstraject, waarin alle stappen van het ondernemerschap worden behandeld en waarin je door middel van een persoonlijke coach werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en doelstellingen.

Daarnaast is het mogelijk om een boost traject te volgen voor een nader gekozen onderwerp. Dit traject gaat de diepte in door middel van kennisdeling van experts uit de Smarter Community.

Meer weten over het Academytraject? Download de brochure.

Liever 1 op 1 traject? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Succesverhaal

Maak kennis met Sjoerd, Detailbaas van beroep.

Heb jij ook een droom en wil je jezelf aanmelden voor de Smarter Academy? Meld je aan voor de Academy.

Succesverhaal

Maak kennis met Nynke, Oprichter van Dutch Adaptives. Heb jij ook een droom en wil je jezelf aanmelden voor de Smarter Academy? Meld je aan voor de Academy.