Jongeren Coach

Succesvol naar een eigen bedrijf
Gratis ondernemerscoach
Studeer in jouw eigen tempo

Afronding: NHA-instituutsdiploma
Studieduur: 9 maanden

Jongeren op weg helpen? Volg de opleiding Jongerencoach

Wil jij leren hoe je jongeren optimaal kunt begeleiden in hun ontwikkeling en hoe je jongeren kunt stimuleren om hun talenten ten volle te benutten? Tijdens de Jongerencoach opleiding leer je al deze zaken én meer.

Als jongerencoach begeleid je ouders en jongeren. Je voorziet ze van professionele ondersteuning bij hun ontwikkeling en gedragsproblematiek. Met behulp van de opleiding Jongerencoach krijg je veel nieuwe inzichten, die je meteen kunt toepassen in de praktijk.

Jongerencoach; opleiding in opvoeding en ontwikkeling

De opleiding Jongerencoach kan door iedereen gevolgd worden. De cursus is bijzonder geschikt wanneer jij coaching vaardigheden wilt leren, kennis wilt opdoen over de ontwikkeling en opvoeding van jongeren of de ambitie hebt om een eigen praktijk te starten.

De cursus is laagdrempelig. Je hebt dus geen specifieke vooropleiding nodig, om met deze cursus te kunnen starten.

Begeleid jongeren én ouders

Tijdens de Jongerencoach opleiding ga je aan de slag met coaching in het algemeen, ontwikkeling en opvoeding van jongeren en tenslotte doe je kennis op over het starten van een eigen zaak. De duidelijke uitleg en praktijkgerichte lesstof met veel voorbeeldsituaties bieden diverse praktische handvatten die je meteen kunt toepassen in de praktijk.

Na afronding van de opleiding Jongerencoach kun jij ouders en jongeren maximaal begeleiden. Je kunt problemen in de ontwikkeling herkennen en weet hoe je invulling geeft aan een coachtraject. Ten slotte ben je in staat een eigen zaak te starten.