Eigen Sieraden Webshop Starten

Succesvol naar een eigen bedrijf
Gratis ondernemerscoach
Studeer in jouw eigen tempo

Afronding: NHA-instituutsdiploma
Studieduur: 9 maanden

Eigen Sieraden Webshop beginnen? In negen maanden ben jij er klaar voor

 Hou je van mooie sieraden, ben je graag creatief bezig en wil je geld verdienen met iets wat je heel leuk vindt? Volg de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten en begin voor jezelf. In negen maanden kun je aan de slag met een eigen sieraden webshop.

Van oorbellen tot armbanden, broches en andere sieraden. Je leert sieraden ontwerpen en maken als een professional. Vervolgens weet je ook hoe je zelfgemaakte sieraden verkoopt via je eigen webwinkel. Zo verdien je deze cursus binnen de kortste keren terug.

Sieraden Maken

Tijdens de module Sieraden Maken werk je met uiteenlopende materialen. Je leert verschillende technieken en krijgt kennis van de materialen om unieke sieraden te maken. Sieraden die mensen graag van je kopen in een webshop.

Eigen Webwinkel Starten

Een webwinkel starten betekent ook dat je ondernemer wordt. Leer wat er komt kijken bij ondernemerschap en ontdek de ideale balans tussen uurtarief, prijs bepalen en marges hanteren.

Tijdens de cursus breng je de geleerde technieken direct in de praktijk en ga je aan de slag met verschillende materialen.

Materialenpakket

Je ontvangt een uitgebreid materialenpakket.

Eigen sieraden webshop runnen

Tijdens de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten leer je hoe je eenvoudig en doelgericht een sieraden webshop start en succesvol runt.

Deze cursus is een goede stap richting ondernemerschap in een vakgebied waar je werk en plezier combineert.

Altijd al op commerciële basis met sieraden willen werken? Dit je kans: start je eigen sieraden webshop.

Na de cursus weet je hoe je sieraden ontwerpt, maakt en succesvol verkoopt via je eigen webshop.