Eigen Kapsalon Starten

Succesvol naar een eigen bedrijf
Gratis ondernemerscoach
Studeer in jouw eigen tempo

Afronding: NHA-instituutsdiploma
Studieduur: 9 maanden

Als je van het kappersvak houdt: in negen maanden start je een eigen kapsalon

Wil je een kapperszaak beginnen? Alleen of samen met andere kappers? Dan is de cursus Eigen Kapsalon Starten een goede start. Na negen maanden studeren, ben je klaargestoomd om jouw eigen kapsalon te starten.

Tijdens de cursus Eigen Kapsalon Starten leer je hoe je de concurrentie voor blijft. Je werkt onderscheidend met creativiteit, originaliteit en gezonde zakelijkheid.

In de “eigen kapsalon starten” opleiding gaan we niet in op de kneepjes van het kappersvak. Wil je deze leren? Volg dan onze kapperscursus.

 

Eigen kapsalon starten

Van voorbereiding tot het ondernemingsplan, regelgeving, personeelsbeleid en veel meer: je leert in deze opleiding alles wat nodig is om succesvol een eigen kapsalon te starten.

Met de cursus Eigen Kapsalon Starten krijg je een praktische handleiding. Je krijgt informatie over hoe je klanten vindt en een goede relatie met hen opbouwt.

 

Reclame

Als kapper profiteer je van een loyale klantenkring. Jouw naamsbekendheid is regionaal gebonden en hangt af van positieve mond-tot-mondreclame. Nieuwe klanten werf je via bestaande klanten. Ook leer je het nodige over adverteren en reclame maken.

 

Kapsalon runnen

Na de cursus Eigen Kapsalon Starten weet je hoe je een kapperszaak goed opzet en vormgeeft, administratie bijhoudt en hoe het zit met belastingen en de wetten en regels die voor jouw bedrijf gelden.

Je beheerst het ondernemerschap tot in de puntjes.

Na de cursus kun je aan slag als:

  • eigenaar van een kapsalon;
  • eigenaar van een keten van kapsalons (bijvoorbeeld via franchising);
  • ambulant kapsalonhouder/zzp’er.

De cursus Eigen Kapsalon Starten is ideaal als je houdt van het kappersvak en ook eigen baas wilt zijn. Neem nu de eerste stap en laat je droom uitkomen.