ONLINE ACADEMY

Liever online studeren? Dat kan!

De Online Academy

Laat jouw droom uitkomen: wij helpen je om vanuit jouw hobby of liefhebberij een eigen bedrijf starten. Volg bijvoorbeeld een personal trainer opleiding of een kindercoach opleiding en start je eigen zaak. In élke branche zijn mogelijkheden! Middels onze unieke opleidingen vergroten wij jouw vakkennis en helpen wij jou bij het opzetten van een eigen bedrijf. We leren je hoe je met weinig geld klanten binnenhaalt en succes hebt.

Jouw persoonlijke docent staat jou gedurende de hele cursus terzijde en je kunt vragen via internet aan hem stellen. En bij veel cursussen word je zelfs ook na de cursus professioneel ondersteund door onze ondernemerscoach. De start van een eigen bloeiende zaak ligt nu ook voor jou binnen handbereik!

Wat doen wij?

De Smarter Academy verzorgt trajecten voor alle (startende) ondernemers met een droom of idee. Er kan gekozen worden voor een ondernemerstraject, waarin alle stappen van het ondernemerschap worden behandeld en waarin je door middel van een persoonlijke coach werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en doelstellingen.

En omdat het natuurlijk zomaar kan dat je liever thuis zelfstandig en online studeert, zijn we hiervoor de samenwerking aangegaan met de NHA. NHA is één van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van Nederland. De afgelopen 85 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten de gedegen cursussen en opleidingen van NHA.

Meer weten over het klassikale Academytraject? Download de brochure.